Flytte i forbindelse med studie? Læs dette først

Hvis du er en af de mange danskere der planer at starte på et universitet når sommeren er ovre, så hurra! Der er få ting der virker lige så godt og er lige så dejlige at være i gang med som en længeregående uddannelse. Du får SU, den er gratis og du kan tilogmed få lov til at låne ekstra penge med fantastiske renter direkte af uddannelsessystemet – penge du selvfølgelig først skal betale tilbage når du er færdig med at studere.

Hvis du er en af de mange hundredetusinde danskere der er nød til at flytte for at gå på universitet, så er der gode chancer for at du overvejer hvilken by der er mest for sådan en som dig – og det hjælper denne artikel dig med at finde ud af! 

Skal alting bare gå stærkt?

Hvis du kan lide fart, mange mennesker og gang i den så er København uden tvivl det rigtige sted for dig. Det sker i København før det sker nogen som helst andre steder i landet, og hvis sådan en slags evig puls er vigtig for dig, så bør du overveje det. 

Meget modsat Aarhus, som jo bare er en lille by med sølle 300.000 indbyggere, så kan man virkelig mærke at København er en hovedstad lige så snart man sætter benene i den. Københavns universitet er også virkelig rost på international basis og er faktisk blevet anerkendt som en af de bedste universiteter i hele Europa, og det er værd at have med hvis man gerne vil studere langt videre eller jagter de mere prestigefyldte uni\’er. 

Hvis du bare vil have unge

Så bør du overveje Aarhus. Aarhus er Danmarks største studieby og er en af de byer i landet med den laveste gennemsnitsalder. Tag det fra en der har boet i Aarhus hele livet, her er fyldt med unge mennesker. 

En af de ting der gør Aarhus utrolig dejlig at bo i er at der virkelig ikke er særlig meget fart på i byen – det er en lille by som opfører sig sådan. Selvom byen er spækket med unge mennesker er der ikke fest og farver hver eneste weekend og når der så er, så er det henvendt til primært unge mennesker.

Sidste overvejelse

Hvis du ikke er sikker på hvilken en af byerne du hælder mest til, så prøv dem ad – du kunne jo starte med KBH og hvis det bliver for meget så bare flytte – det er en mulighed.

Indlæg oprettet 30

6 tanker om “Flytte i forbindelse med studie? Læs dette først

 1. Bhfoto.dk Godt gået,
  Godt med en masse nyheder – nu tjekker jeg op næsten dagligt på om der er kommet nyt. 😉 Rigtig god aften, Lea

 2. Hey Bhfoto.dk
  Det er dejligt at se at i kommer med flere og flere nyheder
  De kærligste hilsner, Elias H.

 3. Heej Bhfoto.dk Fed titel: “Flytte i forbindelse med studie? Læs dette først” 😀 Sjov til side så var det en fin omgang læsning
  Venligste hilsner fra, Viggo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen