Sådan laver du puslespil til ingen penge

Puslespil er et hit for børn og voksne i alle aldre. Det starter allerede i de helt spæde år, hvor småbarnet begynder at sætte simple brikker sammen – måske kun et enkelt par. Andre af os kan godt lide at samle de almindelige puslespil, der tager en halv til en hel time at få samlet, og endelig er der de garvede og ikke mindst tålmidige puslespilsentusiaster, som snildt kan lægge en plade med 1000 plus brikker.

Hvis du tilhører det sidste segment, er det nok ikke så tit, du får brug for at skifte ud i puslespillene. Når du endelig har lagt den sidste brik i dit 1000-brikkers puslespil, kan du med lethed skille hele molevtitten ad og starte igen, for det er højst sandsynligst næsten lige så udfordrende at lægge det samme spil endnu engang. Men hvis du lægger puslespil med knap så mange brikker, kan det godt være, at du kunne tænke dig muligheden for at udvide sortimentet af puslespil uden at skulle punge ud ved kasse 1. Det kan også være, du er en kreativ sjæl og synes, det er sjovt at kunne få lov at lave dit eget puslespil. Uanset om du har den ene elelr anden bevæggrund, kand et sagtens være, at det vil være interessant for dig at lave dine egne puslespil. Det er nemlig ikke særlig svært.

Lav dit eget puslespil – sådan gør du

Det eneste, du skal bruge, er noget papir – og eventuelt et lidt tykkere materiale til bagsidebeklædning, såsom genbrugspap. Herefter skal du vælge, om du vil printe motivet på dit puslespil ud på en printer, eller om du foretrækker at tegne og male og på anden vis dekorere motivet på dit puslespil selv.

Hvis du gerne vil printe, skal du selvfølgelig have adgang til en printer og papir samt blæk eller laser toner – fx fra Brother lasertoner – alt afhængig af hvilken slags printer, du har.

Herefter finder du det motiv, du gerne vil printe ud, eller tegne, og bruge som motiv på dit puslespil. Tilpas motivet efter den aldersgruppe, dit puslespil henvender sig til. Hvis det er et puslespil til et helt lille barn, kan du printe eller tegne et simpelt motiv såsom et påskeæg, en bil, en sol eller en ko. Du klistrer så eventuelt motivet over på noget tykkere pap, for eksempel fra en gammel papkasse der alligevel skulle smides ud, eller lignende materiale. Herefter klipper du motivet ud og klipper så motivet ud i et passende antal brikker – til et helt lille barn vil to eller tre brikker være nok.

Indlæg oprettet 30

7 tanker om “Sådan laver du puslespil til ingen penge

  1. Hejsa – Bhfoto.dk Faldt lige over jeres artikel: Sådan laver du puslespil til ingen penge og jeg er virkelig fan. Mvh., Liv Y.

  2. Hawdy Bhfoto.dk Jeg havde faktisk glemt jeres magasin, men fed artikel her! 😀 Fortsat god dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen