Hold dit smukke ydre ved lige med botox

Botox er en behandlingsform, der kan bruges til mange forskellige ting. Det er nok mest af alt kendt som et skønhedsmiddel, primært henvendt til folk, der ønsker at reducere deres tegn på alderdom i form af rynker og andre alderstegn. Det kan dog også anvendes til andet, blandt andet hvis du døjer med migræne, kan det være afhjælpende for nogles smerter at få botox. 

 

Hvad er botox?

Botox er et middel, der går ind og har en afslappende vog hæmmende virkning på dine muskler. Det betyder, at der, hvor du fåår botox, bliver huden ligesom lammet og det gør, at dine rynker, linjer og andre tegn i ansigtet bliver udglattet lidt, og at huden dermed får en finere og mere ensartet overflade at se på. Man kan sige, at botox er vejen til et evigt ung ydre. Flere og flere gør brug af det, for at få et mere friskt og ungt udseende, der får ansigtet til at se ensartet ud og mere frisk i udtrykket. Det betyder ikke, at du bliver eller nødvendigvis ser yngre ud, men du kommer i hvert fald ikke til at se ældre ud. Hos Botox København kan du få en uforpligtende snak med sygeplejerskerne, hvor I kan tale om, hvad der skal ske i forhold til dine ønsker. 

 

Jo før jo bedre 

Hvis du har nogle linjer i ansigtet, du ønsker at pleje og gøre noget ved, så er det faktisk ofte en god idé at gå i gang tidligt. Jo før du går i gang med at vedligeholde dig selv, jo bedre resultat får du på sigt. På den måde kan man sige, at du blot vedligeholder dig selv fremfor at reparere senere. Vedligeholdelse ved vi alle varer længere i længden, og det gør også, at dit ansigtsudtryk ikke ændrer sig ligeså meget, som hvis du venter 10 år med at gøre noget ved det. Derfor kan det være forebyggende, hvis du går i gang allerede nu. Du behøver formentlig ikke meget nu. Du skal være klar over, at der er forskel på typerne af rynker i dit ansigt. Der findes både noget, der kaldes dynamiske rynker og permanente rynker, og de to tyoer, kræver forskellig behandling. Dynamiske rynker er blandt andet smilerynker, der er kendetegnet ved, at ansigtet bevæger sig, når disse fremkommer. Permanente rynker er derimod rynker, der ikke forsvinder, når du ændrer i dit ansigtsudtryk og bevæger muskulaturen, dermed er de permanente rynker. Disse to kræver forskellig behandling, men tal med din behandler for at få det bedste resultat. 

Indlæg oprettet 30

7 tanker om “Hold dit smukke ydre ved lige med botox

  1. Bhfoto.dk Hej med jer,, Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte. ;-P Pft.. Victoria

  2. Bhfoto.dk – Godt gået,
    Har lige læst artiklem om Hold dit smukke ydre ved lige med botox, men jeg føler der mangler en afslutning. Kommer i til at følge op på denne?
    Rigtig god aften, Lucas L.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen