Vil du gerne have foto i det fri?

Billeder i naturen

Naturen er noget af det smukkeste der findes, og mange vælger at tage på tur i den, for at få mulighed for at nyde de smukke omgivelser. Det er også en utrolig god måde at få rørt dig noget mere, ved at tage ud og opleve noget natur og få gået på samme tid. Så kan du på magisk vis finde steder du aldrig havde set før, du kan opleve nye og spændende ting, og du kan få lov til at gøre det helt selv eller sammen med nogle andre. Det kan også være rigtig interessant at prøve at tage billeder i naturen. Der kan komme mange smukke billeder frem, når man går på opdagelse i nogle af de sjove hjørner af naturen, og du kan fange billeder som ikke minder om nogle andre overhovedet. Det er også sjovt at tage billeder af sig selv vilde steder i naturen. For eksempel på toppen af et bjerg, men i en stor skov eller igang med at krydse en flod. Så kan du selv få fantasien til at sætte grænser, med alle de muligheder du har.

Hvad skal du bruge for at starte?

– Hvis du gerne vil begynde at tage billeder i naturen skal du først og fremmest lægge en plan for, hvor du gerne vil hen. Du kan på nettet undersøge nogle af de spændende natursteder i nærheden af dig, og prøve at finde ud af, hvor du synes det kunne være interessant at tage hen. Det kan give dig lidt bedre overblik og give dig mulighed for at vælge, så du ikke bare skal rejse blindt rundt, og ende med at gå forevigt på nogel kedelige steder.

– Du skal bruge et kamera. Hvis du gerne vil være fin, kan du sørge for at skaffe dig et reelt kamera. Så skal du sørge for, at det er et der er godt til at fotografere natur, men som også kan holde til at du transporterer det rundt uden at det går i stykker. Dog kan de fleste mobiler også bruges til at tage rigtig flotte billeder nu til dags.

– Du skal have noget ordentligt udstyr for at tage ud på din tur. Hvis du gerne vil ud at vandre eller på anden vis give dig i kast med at rejse rundt i naturen, skal du bruge ordenligt udstyr til det. Du kan på Udendørs grej finde hjælp til alt du skal bruge.

Indlæg oprettet 30

5 tanker om “Vil du gerne have foto i det fri?

  1. Heja – Bhfoto.dk Nu læste jeg lige “Vil du gerne have foto i det fri?” og jeg er ikke helt enig i jeres artikel. Det kommer jo meget an på hvem man er som person om man er til det eller ej. 😀
    Venlig hilsen. Mads K.

  2. Godt gået, Bhfoto.dk Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte.
    Rigtig god aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen