Et par idéer til den lange frisure

Er du så heldig at være beriget med en lang hårpragt? Men kunne du godt tænke dig et par idéer til, hvordan du kan skabe variation i frisurerne? Så læs med her, hvor jeg prøver at komme med et par forskellige bud på frisurer og teknikker, du kan benytte, hvis du har en lang frisure. Det er ikke noget hokus pokus, men bare et par helt simple idéer, som du måske – og måske ikke – kan bruge til noget.

Donut knolden

Knolden er rimelig populær for tiden, og hvis du vælger donut-modellen,, bliver du endnu mere smart. Det er ganske let, men kræver, at du har en hår-donut til rådighed. De er heldigvis ikke så svære at opstøve.

Nå, men nu skal du høre, hvad du gør:

Du starter med at lave en ehstehale. Det kan være fuldstændig lige det sted, du synes: Enten højt oppe eller helt nede på hovedet, eller lige i midten. Du kan også lave hestehallen i den ene eller anden side. Eller endda lave flere forskellige knolde.

Når du er færdig med at beslutte dig for, hvor din ehstehale – og dermed din knold – skal være, trækker du din hår-donus igennem dit hår. Det vil sige: din donut skal sidde uden på din hestehale. Så gælder det om at få dit hår fordelt hele vejen rundt om donut\’en, sådan så den ikke er synlig. Til sidst skal du skubbe dine hårspidser ind under kanten på donut\’en, sådan så de ikke er synlige. Så er du sådan set færdig, men hvis du gerne vil være helt sikker på, at din donut-knold bliver siddende, kan du eventuelt sætte det hele ekstra godt fast med nogle hårnåle.

Et hårbånd af fletninger

En anden frisure, der er skønt med et langt hår, er at lave et flettet hårband. 

Det foregår ved at du laver en fletning i hver side af dit hår – eller, hvis dit hår er tilstrækkeligt langt til at når hele veje rundt om dit hoved, så kan du også nøjes med at lave en fletning i den ene side.

Når du har flettet færdigt, tager du fletningerne op omkring dit hoved lidt over hårkanten i panden. Så hæfter du først den ene og så den anden fletning fast oven på hovedet, og spidserne fra fletningerne gemmer du inden under fletningerne.

Lav spil og forskellige længder

Du kan også bruge extensions i dit hår selvom det allerede er langt. Extensions kan nemlig medvirke til at guve fylder, til at lave forskellige længder, elelr til at få forskellige nuancer og farver ind i din hårpragt. Hot fusion er en af de mange teknikker.

Indlæg oprettet 30

En tanke om “Et par idéer til den lange frisure

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen