Hvad er Rattan møbler lavet af?

Det er ingen hemmelighed, at Rattan møbler er et trin op fra det gennemsnitlige havesæt. Rattan møbler som den ultimative, eksklusive tilføjelse til et udendørs rum. Det virkelige produkt kan dog være dyrt og ret svært at vedligeholde, især når du bor i et land, hvor sommertid ofte betyder regn og vind. Derfor er syntetiske Ratten møbler svaret på alle dine problemer. Du får det klassiske Rattan udtryk, men med mindre vedligeholdelse og mindre skuffelse, når du oplever et regnskyl. Fra spisesæt til hjørnesofaer findes der alle former for Rattan møbler, som nogensinde kunne drømme om. Men spørgsmålet er dog, hvad er Rattan møbler faktisk lavet af?

Hvad er Rattan møbler lavet af?

Rattan er et type materiale, der bruges i kurvevæv. Rattan er en naturligt voksende vinlignende art, der er hjemmehørende i tropiske regioner i Australien, Asien og Afrika. Til produktionsbrug skrælles huden væk og bruges til vævning. Ofte er kernen ikke spildt og finder anvendelse til forskellige typer møbler.

Med over 600 forskellige arter kan Rattan skelnes som en stærk fiberplante, der ligner bambus. Rattan er blevet brugt til møbler, fordi de er lette, holdbare, fleksible og attraktive. Mens populariteten af ​​disse tråde har skabt stor efterspørgsel, er bæredygtigheden af ​​disse planter blevet sat i tvivl. Når Rattan skæres for tidligt, er de ikke i stand til at vokse igen. Af denne grund er mange syntetiske materialer skabt for at bekæmpe udnyttelse af Rattan til fordel for mere miljøvenlige materialer.

Mange mennesker kan undre sig over, hvordan du kan opnå det kurve udseende uden at bruge naturlige materialer, som påvirkes af vejret. Syntetiske Rattan møbler er lavet af en menneskeskabt fiber, der er meget mere robust og holdbar end den ægte vare. Fibrene er vævet på samme måde som ægte Rattan, men er ofte belagt med UV additiver, der kan forhindre falmning og slidtage. Du har måske også hørt udtrykket harpiks kurv, som bruges til at beskrive kunstig Rattan.

Ægte Rattan er lavet af naturlige abaca tråde, som stammer fra palmer. Der er ingen tvivl om, at det er absolut smukt, men fordi det er et så sart materiale, er det ret upraktisk til udendørs brug. Derfor er en menneskeskabt fiber et meget mere fornuftigt alternativ. Producenter bruger generelt polyethen til at producere kunstig Rattan, så det kan fremstilles på en mere langvarig måde. Kurve er dog også er en metode til vævning, og altså ikke et materiale. Så når du hører om kurvemøbler, betyder det ikke nødvendigvis at det er ægte Rattan.

Indlæg oprettet 30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen