Gør op med dine problemer – på en anderledes måde

Går du med tanker i dit hoved, som du ikke selv kan holde styr på, og som fylder din hverdag på en negativ måde? Mangler du motivation, glæde og noget gejst i dit liv? Du er ikke den eneste! Vi går alle igennem perioder i vores liv, hvor vi ikke kan holde overblikket over vores liv, og hvor muligheder ser ud af få. Derfor kan du overveje et alternativ til psykolog for at få skabt mere ro og overblik i din hverdag, så du får det bedre. Herunder giver vi dig 3 grunde til at overveje et alternativ til psykolog.

1. Åben op for dine muligheder

Ved at vælge et alternativ til psykolog får du i stedet en life coach, som vil hjælpe og støtte dig igennem de svære perioder, så du ikke mister dit overblik. En life coach kan hjælpe dig med at få skabt overblik over dine tanker, følelser og problemer, så du føler du får mere kontrol over dit liv. Ved at skabe dette overblik får du også åbnet op for alle dine muligheder, som du måske ikke kan se på grund af din situation. Men bare rolig – mulighederne er mange og vi hjælper dig med at se dem alle igen. 

2. Fokuser på dit indre – og dit ydre

Med en life coach er fokus ikke blot på hvordan du har det indadtil med dig selv. Det handler også om at få overblik over dine ydre rammer, så der både fokuseres på det ydre og det indre på samme tid. Først når du får skabt denne balance kan du igen få glæden, overblikket og motivationen tilbage. Vores life coaches kan være behjælpelige med at gennemgå dine tanker og følelser, så dit indre kan komme balance. Samtidig kan de guide dig igennem en granskning af dine ydre rammer, såsom dit arbejde, dine hobbyer, dine nærmeste og så videre, så du kan komme til bunds i hvad der skaber utryghed og ængstelse hos dig, og hvad du kan gøre for at ændre din situation. 

3. Få glæden tilbage

Et alternativ til psykolog er ikke en drastisk beslutning – din beslutning skal bunde i at du gerne vil have glæden tilbage. Det handler ikke for os om at diagnosticere eller komme med løsninger. Det handler for os om at hjælpe dig med at tænke, granske, undersøge og overveje alle dine tanker, følelser og problemer, så ud selv kan få skabt glæde i dit liv igen. 

Indlæg oprettet 30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen