Sådan du det perfekte mobilcover

I dag har vi efterhånden vores telefon med os over alt, hvor vi skal hen. Typisk er det smartphones, der har kostet massevis af penge, men som er skrøbelige overfor stød og slag. Derfor skal man huske at passe godt på sin telefon. Dette kan typisk være med et mobilcover. Derfor vil vi hjælpe dig på vej med, hvad du skal kigge efter når du investere i covers til din telefon. Du kan også finde billige mobilcovers her.

Beskyt din telefon mod påvirkninger

Det mest almindelige problem med telefoner, er knuste glasskærme. Skærme er særligt sårbare over for knusninger, hvis stødpunktet er i et hjørne af telefonen, hvor kraften, der udøves på glasset, er mere koncentreret.

For et grundlæggende beskyttelsesniveau skal du vælge en kasse lavet af et stødabsorberende materiale, så som silikone eller gumm), der dækker telefonens sårbare hjørner. Derfor anbefales plastik covers ikke, da de ikke effektivt absorberer stød og sandsynligvis skader din telefon i stedet. 

Det betyder dog også noget, hvordan og hvor du bruger din telefon. En lille taske formet som cover, kan være alt, hvad du har behov for, for at beskytte din telefon. Men så skal man dog være opmærksomme på, at kasser med tykke, voluminøse skaller tilføjer mere vægt og absorberer større stød. Ofte er teenagere er meget tilbøjelige til at ødelægge skærme og telefoner. Det er ofte kunder, der taber eller træder på deres telefoner. Derfor kunne det særligt være relevant i disse tilfælde, at have lidt kraftigere covere til telefonen.

Overvej dine behov

Som det lige er påpeget, skal du tænke over, hvor stort behovet for at beskjytte din telefon er – og hvilke skader der kan komme. Typisk er vandskader mindre almindelige end skærmskader. Dermed ikke sagt, at det ikke sker, da vandulykker har tendens til at forekomme sammen med lange weekender og somre, når svømmere fejlagtigt tager deres telefoner med til en dukkert eller efter en weekend, hvor der muligvis er røget lidt alkohol indenbords. I disse tilfælde, ville det være anbefalelsesværdigt at se efter et cover, der er modtagelig overfor vand.

Hvis du derimod konstant strækker grænserne for din telefons batteri, findes der covere, som kan oplade din telefon. Det kan også være i varianter, hvor du kan bruge den som pung og have dankort og Id samlet sammen med din telefon, samtidig med den er beskyttet overfor slag og stød. Disse kan faktisk give overraskende godt beskyttelsesniveau, da mange tilbyder fuld dækning rundt om kanterne og en metallås, der holder telefonen sikret og godt på plads.

Indlæg oprettet 30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen