Pas på din telefon så den ikke går i stykker

Det er vigtigt at du passer på din telefon så den ikke går i stykker. En telefon der er ridset, trykket sammen eller fuldstændigt splintreret er irriterende at gå rundt med og der er stor sandsynlighed for at den også går i stykker inden i telefonen, hvis coveret er gået i stykker. Der skal ikke så meget til før funktionerne ikke virker mere, når coveret er i stykker og hvis funktionerne også begynder at gå i udu, kan du godt begynde at kigge dig om efter en anden telefon – og, helt ærligt, har du råd til at købe en mobiltelefon i tide og utide bare fordi du ikke har et godt og holdtbart telefon cover.

Det er fedt at have noget i lang tid som holder

Hvis du tænker over det, er det faktisk ret fedt at have sin telefon, eller noget andet tilbehør i lang tid, før det går i stykker. Nogle vil måske argumentere for at man bare skal købe nyt og smide det gamle ud – men denne ’brug og smid-ud kultur’ er faktisk ved at være ret umoderne. Det nye sort er at være god til at passe på sine ting og tænke på miljøet og kloden ved at have sine ting i længere tid en man plejer. Det er ikke sejt længere hele tiden at flashe nye ting og være ligeglad. Du skal tage ansvar og gøre dit for at verden kan være et bedre sted at bo for alle. Dig, din familie og alle andre.

Køb et mobilcover og gør noget godt for moderjord

Lyder det lidt søgt? Måske, men hvis du tænker over det er der faktisk en sammenhæng mellem at passe på sine ting, lade være med hele tiden at købe nye ting og passer på moderjord. Vores brug-og-smid-ud kultur gør det faktisk værre for jorden og ved at bruge dine ting, som din mobiltelefon fordi du har et godt cover, i længere tid er faktisk med til at passe på din og din børn og børnebørns klode. Der skal ikke så meget til for at gøre at gode gerninger i dag.

Problemet er ofte bare, at vi ikke tænker over det. Vi glemmer det i hverdagen og synes at det virker så uoverskueligt hvor det i virkeligheden er meget nemt. For eksempel med et mobilcover. Så hvis du også gerne vil være med på bølgen og være mere ’grøn’ i din hverdag så sørg for at købe mindre, bruge mindre, spilde mindre og passe mere på. 

Indlæg oprettet 30

En tanke om “Pas på din telefon så den ikke går i stykker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen