fire gode grunde til at vælge bølgepap

Julen er atter over os! 

For mange er julen lig med andesteg, juletræer, nissemænd og gaver. Særligt sidstnævnte punkt er vigtig i denne kontekst – for hvad er gaven værd, hvis den er gået i stykker eller hvis indpakningen ikke skjuler gavens egentlige indhold? Læs herunder fire, gode grunde til, hvorfor bølgepap er din bedste ven henover julen – og i øvrigt også resten af året.

Første gode grund til at anvende bølgepap:

For ja, hvad er den flotte vase, der skulle glæde mormor, egentlig værd, hvis den er i to – eller endnu flere – dele? Ved at bruge bølgepap mindsker man hurtigt og nemt risikoen for at forvolde skade på skrøbelige ting – såsom mormors julegave. Således behøver man altså ikke at bekymre sig, når man sidder i et propfyldt tog på vej hjem til jul. Gaven er i sikkerhed.

Anden gode grund til at anvende bølgepap:

Bølgepappen er både enkel at påføre og aftage – og man kan uden at beskadige bølgepappen nemt fjerne tappen, man har anvendt. Det smarte er, at man dermed kan genanvende sidste års bølgepap. Det er både godt for pengepungen og for miljøet. Hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk? 

Den tredje gode grund til at anvende bølgepap:

Nu har jeg allerede opfordret til at genanvende bølgepappen. Fordelen ved bølgepap er netop også, at selvom det kan virke uoverskueligt at finde plads til alt den bølgepap, man har hamstret til sig under julen, er pappen altså nem at opbevare, idet den nemt kan rulles sammen. Således kan bølgepappen sagtens blot stå i hjørnet, i selskab med gavepapirsrester, paraplyer og alt dét, der ellers ofte bare står i dét hjørne og samler støv, lige indtil næste jul.

Den fjerde gode grund til at anvende bølgepap:

Når man står der, og desperat forsøger at pakke mormors vase ind – men dens ubarmhjertlige facon gør, at man må kæmpe en brag kamp, som man er tæt på at opgive. Takket være vasens leder og kanter er den ikke særlig handy at pakke ind, og i øvrigt skjuler papiret heller ikke, hvad der gemmer sig indenunder. Dét kender vi alle sammen. Ofte har jeg lettere panisk kigget mod netop dét hjørne, hvor jeg inderligt håbede at sidsteårs bølgepap skulle befinde sig. Har man heldet med sig, har man her skånet sig selv for yderligere besvær. Ovenikøbet med den bonus at gavens indpakning nu heller ikke ved første øjekast afslører gavens indhold. Smart! 

Heldigvis begrænser bølgepappen sig ikke kun til julen og kan, som I nok ved, anvendes hele året rundt. Jeg anbefaler i øvrigt at anvende almindelig tape, da dette er nemmere at aftage uden at forvolde skade på bølgepappen. Så er den også pæn til næste brug!

Læs mere her: https://albeemballage.dk/boelgepap-12/

Indlæg oprettet 30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen