Har du hørt om de bæredygtige boblekurverter?

Gode råd til fragt og forsendelse

Hvis du står og mangler gode råd til, hvordan du bedst sikrer dine genstande under fragt og forsendelse, bør du læse med her. Der findes nemlig et hav af måder og metoder at gøre dette på – men jeg er særligt glad for én specifik metode. 

Efter jeg stiftede bekendtskab med boblekurverter, er det min fortrukne metode, når jeg sender pakker afsted – og det er der flere årsager til. Lad mig tage dig med på min liste af gode grunde!

De forskellige størrelser

Der findes boblekurverter i alle tænkelige størrelser. Det betyder også, at det altid er muligt at finde en boblekuvert, der passer til præcist dine varer. Det er nemlig vigtigt at vælge den korrekte størrelse. Anvender du eksempelvis en for stor boblekurvert, sikrer du ikke den samme beskyttelse under fragten. Derfor behøver du ikke længere at frygte, at dine skrøbelige genstande lider nød under turen. 

Den gode kvalitet

Langt de fleste boblekurverter er fremstillet i høj og god kvalitet. Det betyder også, at emballagen er ganske sikker, og sørger for at dine varer ikke kommer uhensigtsmæssigt til skade under fragten. Den gode kvalitet betyder også, at det er muligt at genanvende kuverterne. Det kræver blot, at man behandler dem med en anelse omsorg og nænsomhed, således man ikke blot hiver dem op. 
For mig er god kvalitet også altid en vigtig faktor, når jeg anvender emballage til både fragt og forsendelser. 

Den gode pris

Langt de fleste steder forhandles boblekurverterne til ganske fordelagtige priser. Det er nemlig ikke dyrt at sikre, at dine genstande kommer sikkert frem. Det er altid et plus i min bog, at denne type udgifter ikke er for høje. 

Den bæredygtige tilgang – miljøet sender dig en online highfive!

Flere steder er det muligt at anskaffe sig boblekurverter, der er FSC-stemplet. Hvis ikke du er bekendt med dette stempel, kan jeg kort forklare dig, at det betyder, at du handler miljøvenligt. Stemplet er forbeholdt træ og papir – og ydermere betyder det altså, at du bidrager til, at der ikke fældes mere træ, end hvad skoven kan reproducere. En bæredygtig tilgang! Derudover handler FSC-stemplet også om, at dyrelivet i skovene tilgodeses samt at de mennesker, der arbejder i skovene tildeles det nødvendige sikkerhedsudstyr samt arbejder under ordentlige forhold – blandt andet hvad angår løn. 

Dette er vigtige tiltag og et skridt i den rigtige retning. Derfor anbefaler jeg også, at du går efter FSC-stemplet. 

Du kan læse videre i artiklen Køb boblekuverter hos Billig Emballage.

Indlæg oprettet 30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen